Privat    Fordeler  

Reparasjon eller skifte av bilglass

Som kunde i WaterCircles forsikring får du rask hjelp dersom du får en glasskade på ditt kjøretøy

Les mer Meld glasskade

Glasskade

WaterCircles og Winterbergh har gode samarbeidsavtaler med flere aktører innen glasskade og reparajson av bilglass i Norge og i andre europeiske land. Dette er til fordel for våre kunder, som raskt og enkelt kan få reparert sine glasskader i Norge og i nesten hele Europa.

Viktigheten av en skadefri frontrute

Reparasjon eller skifte? Er du i tvil om bilglasset i frontruten kan repareres eller må skiftes, kan du hos Hurtigruta Carglass® få en vurdering av skadeomfanget. Slik får du den hjelpen du trenger og riktig behandling i forhold til hva som bør gjøres.
 
Noen ganger kan type, plassering og størrelse av skaden gjøre det umulig å reparere frontruten, og frontruten må skiftes. En skade i frontruten kan også gi deg dårligere sikt og dermed dårligere sikkerhet.

Steinsprutreparasjon er bedre for miljøet

Å reparere en frontrute er ca. 5 ganger bedre for miljøet enn å skifte en rute – det besparer ca. 44 kg CO2 per jobbnen seks måneder.

«En skade som ikke har skjedd setter ikke spor i miljøet»

WaterCircles forsikring er opptatt av bærekraftige løsninger.

Får du en skade på bilens frontrute bør du reparere eller skifte den så snart som mulig. Statistikk viser at ca 30% av frontruter med steinsprutskade sprekker innen seks måneder.

Bestill steinsprutplaster kostnadsfritt!

Vi anbefaler alltid våre kunder å ha steinsprutplaster liggende i bilen. Det er viktig å dekke til det skadede området så fort du oppdager en skade for å unngå forurensing. Da får du best mulig resultat av steinsprutreparasjonen. Finn din nærmeste avdeling her for reparasjon av steinsprut. Forurensing kan føre til at ruten begynner å sprekke, og da må du i verste fall bytte hele ruten.

Bestill steinsprutplaster

Glasskade i utlandet

Er du på bilferie i Europa og trenger hjelp med en skadet bilrute eller har hatt innbrudd i din bil, kan du kontakte Hurtigruta Carglass direkte på (+47) 09500 eller (+47) 21 49 22 47. Vi kan hjelpe deg alle hverdager fra 07:00 – 24:00, lørdag og søndag 09:00 – 24:00.

Hurtigruta Carglass er eid av Belron som er verdens største aktør innen bilglass. Belron er representert i 39 land verden over, og er mest kjent for navnet Carglass i de fleste land i Europa. Med vårt nettverk, kan vi hjelpe deg nesten uansett hvor i Europa du befinner deg, og du får den samme servicen som Hurtigruta Carglass gir deg hjemme i Norge.

Er uhellet ute – kan du enten ringe Hurtigruta Carglass direkte på telefon, eller velge å reise direkte til et Carglass verksted. Hvis du ringer oss først, så sender vi en melding til ditt nærmeste Carglass-verksted, som tar kontakt innen kort tid. Hvis du reiser direkte til ditt nærmeste Carglass-verksted, vil de ta kontakt med oss for å få en bekreftelse på at forsikringen er OK.

Hurtigruta Carglass tar all dialog med forsikringsselskapet, og du som kunde vil slippe å gjøre utlegg for både bilglass-jobben og eventuell egenandel, dette ordner vi når du er tilbake i Norge.

Kontakt oss ved glasskade

Ring oss for hjelp på: 22 59 40 19

Meld glasskade