Privat    Fordeler  

Winterbergh by WaterCircles

Et «By Invitation» program for spesielt inviterte kunder og bedrifter

Les mer

«Fordi vi ikke er til for alle, er vi desto mer til for deg»

Våre kunder velger oss på grunnlag av anbefalinger, og de aller fleste blir værende på grunn av individuell og personlig service.

Winterbergh by WaterCircles utgjør et forsikringsfellesskap av ansvarlige kunder som tar vare på sine verdier og eiendeler.

«By Invitation»

Winterbergh by WaterCircles utgjør et nettverk av inviterte og anbefalte kunder. Dette er kunder som genuint ønsker å dele risiko med hverandre, hjelpe hverandre og som føler et stort ansvar for å passe på verdiene sine. Slike mennesker er det lønnsomt å dele forsikringsfellesskap med. Er du invitert inn i det gode fellesskap, så blir du tatt hånd om av en erfaren og profesjonell forsikringsrådgiver. 

Din personlige rådgiver ordner alt for deg, enten det er nye forsikringer, endringer underveis i forsikringsperioden eller bistand om skaden skulle oppstå. Din rådgiver hjelper deg både med private skadeforsikringer og bedriftsforsikringer.

Med spesielt inviterte og ansvarlige kunder, så gir vi deg konkurransedyktige priser og andre gode fordeler. Våre kunder tar vare på tingene sine, og har sjelden eller aldri skader. Resultatet blir færre skader enn gjennomsnittet, og god lønnsomhet. Dermed kan vi tilby gode priser og den beste servicen i markedet.

Les mer på watercircles.no/winterbergh