WaterCircles Forsikring forlenger og utvider samarbeidet med Hurtigruta Carglass

WaterCircles Forsikring har i dag signert ny og utvidet samarbeidsavtale med Hurtigruta Carglass for både WaterCircles Norge og WaterCircles Sverige.

Hvorfor akkurat Hurtigruta Carglass?

Skadedirektør Anders Johnsen uttaler at Hurtigruta Carglass virkelig tar et bærekraftansvar og kan skilte med 100% gjenvinning av alle bilruter i Norge og Sverige.

Hurtigruta har oppnådd utmerkelsen Gull på EcoVadis sin rating innenfor bærekraft. Det er viktig for WaterCircles og våre kunder at alle våre samarbeidspartnere tar et bevisst ansvar rundt bærekraft, da dette har betydning for både miljø, de ansattes arbeidsforhold, etiske valg og bevissthet i forhold til innkjøp via sine samarbeidspartnere.

Videre viser kundetilfredsundersøkelser at over 92% er meget fornøyd med Hurtigruta Carglass sin service, tilgjengelighet og arbeid, og vi ønsker derfor å bygge videre på dette samarbeidet til glede for våre kunder!

Vi i Hurtigruta Carglass® er stolte av at WaterCircles Forsikring har valgt å samarbeid med oss i Norge og med Carglass® i Sverige. Vi har hatt et langt samarbeid med WaterCircles i begge land og dette utvider vi nå videre. WaterCircles og Carglass er begge opptatt av miljøet, og å gjøre en forskjell for sluttkunden. Dette vil vi oppnå gjennom dette samarbeidet, sier Administrerende Direktør i Carglass® i Norge og Sverige, Morten Bjørlo.