Tar du godt vare på hytta di? Da tar vi godt vare på deg.

Fritdshusforsikring fra WaterCircles forsikring

WaterCircles forsikring har et godt samarbeid med Norsk Hyttelag, en landsdekkende interesseorganisasjon for hytteeiere.

Nordmenn kjøper hytte som aldri før, både nye og moderne hytter med høy standard og tradisjonelle norske hytter med brønn og utedo. Fordi vi i større grad ønsker oss aktive ferier, brukes også hyttene mye mer enn før. Dette har vi sett over flere år, ikke bare under pandemi og reiserestriksjoner.

Om du forsikrer hytta hos oss, hjelper vi deg med gode råd om sikkerhetstiltak som reduserer risikoen for skade. Om du har uflaks og opplever et innbrudd, en vannskade eller tilsvarende, hjelper vi deg å gjenopprette hyttekosen så raskt som mulig.

Visste du at vi også hjelper deg med andre utfordringer på hytta, som for eksempel eiendomsskatt, kommunale avgifter, tomtefeste og skiløyper?

Norsk Hyttelag taler hyttefolkets sak, både overfor storting og regjering og ute i den enkelte hyttekommune – slik at du kan slappe av og nyte hyttekosen.

Som norsk hyttelagsmedlem får du dessuten gratis teknisk og juridisk rådgivning, en rekke rabatter og fordeler samt medlemsbladet Hytteeieren tilsendt fire ganger i året. Her kan du lese gode råd som hjelper deg å ta vare på hytta, redusere risiko og unngå skader.

Akkurat nå kan du sikre deg enda mer flaks på hytta. Som WaterCircles-kunde får du nemlig et flaxlodd som velkomstgave når du melder deg inn i norsk hyttelag. Tilbudet gjelder til og med 31.03.2022 og gjelder kun nye medlemmer.