God påske fra oss i WaterCircles forsikring

påskehilsen fra alle oss i WaterCircles

En vinter er snart forbi, klokken er allerede stilt en time frem og dagene har blir litt lengre og lysere. Det er snart påske, og våren er i anmarsj.


For noen er påsken hyttekos, skispor og appelsin i fjellveggen, mens andre nyter godt av noen etterlengtede fridager hjemme eller på reise. Felles for mange er at vi går ut av dvale, våkner til liv og starter forberedelser til ny sesong. Vi bytter til sommerdekk på bilen, begynner å tenke vedlikehold og oppussing av hytter og hus, og vi starter båtpussen for å klargjøre for vår og sommersesong på sjøen. Kanskje har du solgt noe, gjort et bytte, kjøpt eller oppgradert? Det kan påvirke forsikringen din.

Forsikring er et håndverk og en profesjon. Derfor er det viktig for oss å sikre deg mot det uforutsette. Du skal verken være over eller underforsikret. I tillegg er vi opptatt av bærekraft. For oss er skadeforebygging en del av våre bærekraftsmål. En skade som ikke har skjedd, setter ikke spor i miljøet. Vi er opptatt av godt vedlikehold, og gjenbruk av materialer.

WaterCircles forsikring er selskapet for den ansvarlige kunde, og våre seniorrådgivere står alltid klare til å bistå deg med dine forsikringer. Du skal føle deg trygg på at du og dine blir ivaretatt om noe plutselig eller uforutsett skulle skje.

WaterCircles forsikring – Vi bryr oss, og det skal vi fortsette med. Husk, vi er her for deg når du trenger oss.

Riktig god påske til deg og dine!