I WaterCircles er vi alltid på utkikk etter engasjerte og dyktige personer som ønsker seg en karriere innen forsikring. Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger derfor flere rådgivere til å følge opp våre nye og eksisterende kunder.

 

Engasjerte rådgivere
Som rådgiver i WaterCircles vil du inngå i vårt KAM-team der du er ansvarlig for alt hva gjelder egne kunder. Dette betyr nysalg, service, mersalg og oppfølging. 

WaterCircles har fokus på grundig kundeutvelgelse, nye distribusjonsmåter, gode kundeopplevelser og miljøriktige skadeoppgjør.  I tillegg til å finne riktige kunder gjennom anbefalinger, har vi gode samarbeidspartnere som Norsk Hyttelag, Naturvernforbundet og KNA. WaterCircles tilbyr gode medlemsfordeler til deres medlemmer og lykkes svært godt med dette.

 

Utviklingsmuligheter
Vi er opptatt av at våre ansatte skal utvikle seg og få videre muligheter i bedriften. Vi tilbyr coaching, kurs og karriereplaner for personer som har ambisjoner og et ønske om en fremtid i selskapet og i forsikringsbransjen.


Er WaterCircles et sted som kan passe deg og dine karriereplaner? Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller send inn en søknad og CV. 

Kontaktpersoner for rekruttering til WaterCircles

  • Salgssjef Kenneth Haugeland, telefon 917 13 645, e-post kenneth.haugeland@watercircles.no
  • Leder WaterCircles Service Jørgen Søraa, telefon 930 03 593, e-post js@watercircles.no