Ønsker du en karriere innen forsikring?

Vi søker flere forsikringsselgere.

Arbeidsgiver: WaterCircles Norge AS
Stillingstittel: Forsikringsrådgiver
Frist: Vurderes fortløpende
Ansettelsesform: Fast

– Dyktige selgere og rådgivere vokser ikke på trær, sier Jan Patrick Granerød Olsen som er salgsdirektør i WaterCircles forsikring. For oss er det viktig å hele tiden se etter dyktige mennesker fra andre bransjer som vi tror har potensiale til å bli en god forsikringsrådgiver med telefonen som viktigste arbeidsverktøy.

– Mange bransjer har slitt gjennom pandemien. I WaterCircles har ingen vært berørt gjennom permitteringer eller oppsigelser. Business as usual -har vært gjennomgangstonen. Og vi forsikrer mer enn før. Alle trenger forsikring både i gode og dårlige tider.

Hvilke personlige egenskaper ser du etter i dine nye medarbeidere?

– Jeg ser etter personer som gjerne har erfaring fra salg og service; – gjerne butikk, luftfart, reiseliv, hotell eller restaurant.  Ansvarsbevisste mennesker som er vant til å levere på et høyt nivå i en hektisk hverdag. Vi har et dyktig og fremoverlent salgsteam, med høy kompetanse og god forståelse av risiko og seleksjon. Vi ser etter flere som setter kunden i fokus, har rett motivasjon, leverer kvalitet og drives av gode resultater.

Har dere noen formelle krav til søkerne?

– I utgangspunktet ikke, men vi krever plettfri vandel. Og så dekker vi alle utgifter til fagopplæringen. Både den interne opplæringen og kurs for autorisasjon som forsikringsrådgiver som våre medarbeidere skal gjennomføre etterhvert.

Hvem lykkes best som selgere hos WaterCircles?

– Det vi ser er at medarbeidere som jobber strukturert og er lojal til arbeidsmetodikk får meget gode resultater. I tillegg er de selvstendige og målbevisste i sitt arbeide. Vår lønnsstruktur legger opp til en god fastlønn og pensjon, og i tillegg en motiverende bonus for de som leverer over månedsbudsjettet.

Hvorfor trives folk som jobber i WaterCircles?

– WaterCircles er et selskap i utfordrerposisjon med en flat organisasjon, lett og uformell tone. Er et ungt, innovativt selskap og jobber mye med å utvikle et godt arbeidsmiljø. Vi jobber bevisst med sosiale aktiviteter og teambuilding i praksis. Vi har også et velutstyrt treningsrom her på Lysaker, avslutter salgsdirektør Jan Patrick Granerød Olsen.    

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale med ansvarlig rekrutterer Jørn Kristiansen hos People 90 79 76 56. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase av prosessen.

Om arbeidsgiveren

WaterCircles Forsikring tilbyr skadeforsikringer til utvalgte privatpersoner og bedrifter i Norge og Sverige gjennom flere ulike kanaler. WaterCircles Norge AS er underagent av WaterCircles Forsikring ASA.

WaterCircles Forsikring er et forsikringsfelleskap for den ansvarsbevisste kunde som er opptatt av personlig service, kvalitet og god rådgiving.

Vi kombinerer det beste fra to verdener, med godt personlig håndverk og moderne digital struktur.

WaterCircles Forsikring er blant de ledende innen service og kompetanse, og våre kunder er våre beste ambassadører.

Vår visjon er å kunne gi risikobevisste forsikringskunder de prisene og den servicen de fortjener. Dette får vi til ved å identifisere de beste forsikringskundene. For å lykkes med dette har vi fokus på grundig kundeutvelgelse, gode kundeopplevelser i kombinasjon med korrekte skadeoppgjør.

Vårt overordnede mål er å ha høyere lønnsomhet enn gjennomsnittet for bransjen, og fokus på miljø og skadeforebyggende aktiviteter.

«Ansvarlige kunder fortjener sitt eget forsikringsselskap!»