Meld skade    Kjøretøy 

Glasskade

Dersom du har delkasko eller kasko, kan du selv kontakte vår samarbeidspartner Hurtigruta Carglass® for å bestille time for reparasjon eller ruteskift. Ring 22 59 40 19 eller bestill online.

Bestill online her

Glasskade

WaterCircles og Winterbergh har gode samarbeidsavtaler med flere aktører innen glasskade og reparajson av bilglass i Norge og i andre europeiske land. Dette er til fordel for våre kunder, som raskt og enkelt kan få reparert sine glasskader nesten når som helst, i nesten hele Europa.

Er du på bilferie i Europa og trenger hjelp med en skadet bilrute eller har hatt innbrudd i din bil, kan du kontakte Hurtigruta Carglass direkte på (+47) 09500 eller (+47) 21 49 22 47. Vi kan hjelpe deg alle hverdager fra 07:00 – 24:00, lørdag og søndag 09:00 – 24:00.

Hurtigruta Carglass er eid av Belron som er verdens største aktør innen bilglass. Belron er representert i 39 land verden over, og er mest kjent for navnet Carglass i de fleste land i Europa. Med vårt nettverk, kan vi hjelpe deg nesten uansett hvor i Europa du befinner deg, og du får den samme servicen som Hurtigruta Carglass gir deg hjemme i Norge.

Er uhellet ute – kan du enten ringe Hurtigruta Carglass direkte på telefon, eller velge å reise direkte til et Carglass verksted. Hvis du ringer oss først, så sender vi en melding til ditt nærmeste Carglass-verksted, som tar kontakt innen kort tid. Hvis du reiser direkte til ditt nærmeste Carglass-verksted, vil de ta kontakt med oss for å få en bekreftelse på at forsikringen er OK.

Hurtigruta Carglass tar all dialog med forsikringsselskapet, og du som kunde vil slippe å gjøre utlegg for både bilglass-jobben og eventuell egenandel, dette ordner vi når du er tilbake i Norge.

Kontakt oss ved glasskade

Ring oss for hjelp på: 22 59 40 19

Bestill online her