Tips til deg som skal på bilferie i Europa

Et lite tips til deg som skal på bilferie i Europa

Steinsprutskader kommer like plutselig og uforutsett hver gang. Følelsen når du hører småsteinen treffe glassruta, og du oppdager den fine lille stjernen midt på frontruten. Hva gjør du når dette skjer tusenvis av kilometer hjemmefra, mens du er på bilferie nedover i kontinentet?


Heldigvis har WaterCircles et godt samarbeid med Hurtigruta Carglass, og alle kunder som har bilforsikring hos oss får hjelp nesten uansett hvor i Europa de befinner seg!

Er du på bilferie i Europa og trenger hjelp med en skadet bilrute eller har hatt innbrudd i din bil, kan du kontakte Hurtigruta Carglass direkte på (+47) 09500 eller (+47) 21 49 22 47. Vi kan hjelpe deg alle hverdager fra 07:00 – 24:00, lørdag og søndag 09:00 – 24:00.

Hurtigruta Carglass er eid av Belron som er verdens største aktør innen bilglass. Belron er representert i 39 land verden over, og er mest kjent for navnet Carglass i de fleste land i Europa. Med vårt nettverk, kan vi hjelpe deg nesten uansett hvor i Europa du befinner deg, og du får den samme servicen som Hurtigruta Carglass gir deg hjemme i Norge.

Er uhellet ute – kan du enten ringe Hurtigruta Carglass direkte på telefon, eller velge å reise direkte til et Carglass verksted. Hvis du ringer oss først, så sender vi en melding til ditt nærmeste Carglass-verksted, som tar kontakt innen kort tid. Hvis du reiser direkte til ditt nærmeste Carglass-verksted, vil de ta kontakt med oss for å få en bekreftelse på at forsikringen er OK.

Hurtigruta Carglass tar all dialog med forsikringsselskapet, og du som kunde vil slippe å gjøre utlegg for både bilglass-jobben og eventuell egenandel, dette ordner vi når du er tilbake i Norge.


Snakk med oss om Bilforsikring

Trenger du hjelp i forbindelse med endring eller kjøp av Bilforsikring? Kontakt oss på:

Les mer om Bilforsikring Gå til Min Side